Thursday, 26 May 2011

Papirbredden | Drammen kunnskapspark


11 comments:

Lucy Corrander : Photos said...

Modern emptiness can be very lonely.

Lucy

Irene said...

Spennende bilder av Papirbredden John! Liker veldig godt det første hvor Ypsilon er med i bakgrunnen. Lyset fra vinduene gir fine skygger og skinn i glass og steinflater! Var der forrige dagen forresten, men jeg nøyde meg bare med noen bilder utendørs :o)

RuneE said...

Ikke bare Papirbredden som vises her, men også bredden i din fotografering. Spennende!

ingrid said...

God morgen John :) Her, altså på papirbredden, er jeg hver dag. (går på høgskolen) og Hver dag tenker jeg: må ta noen bilder fra 5 og 6 etg! Syntes vi går på en fantastisk fin skole:) men har altså ikke fått ut fingeren.. hehe. så nå minnet du meg på de fantastiske fotomulighetene det er her! Utrolig fine bilder du har tatt! :) ser ut som du var der tidlig, for det er jo ikke en sjel i kantina jo!? :) likte spesiellt godt det fra 5 (?) og ned der vi ser noen som sitter på biblioteket og hodenen på de der nede i 1. etg! skikkelig kult! :) ha en fin torsdag + helg! :) klem ingrid :)

Fotokarusellen said...

Dette er virkelig et spennende innlegg. Så vakkert og kreativt fotografert. Du gjør ikke bare ære på Papirbredden men hele byen. Det første bildet er fantastisk med Ypsilon i bakgrunnen. Great work!

Ruben Hestholm said...

Tøffe bilder John! Digger dybden du har i bildene dine!

Kine said...

Veldig kjent plass, har ikke tall på hvor mange ganger jeg har stått i bokhyllene der... Utrolig flott bygg som du har klart å gjengi veldig bra..

the dear Zé said...

great exposition

cheers

Helge said...

Et veldig fint bygg som du har formidlet veldig bra her..

Lene - Nabon said...

flotte bilder fra mitt 2.hjem nå i 5 år!!!

Marias Teater said...

Et veldig bra innlegg! neste gang jeg skal vise Drammen, saa gaar jeg saa klart paa din blogg. Alle bilder er spennende og jeg ser Papirbredden gjennom din linse naa.